Tuesday, 26 June 2012

Peli ja taide-blogin synty, vanhan kuolema

Luin mitä Mortianna kirjoitti blogissaan. Se sai minut erittäin mietteliääksi. Olen silloin tällöin miettinyt tämän blogin poistamista koska.. No ensinnäkin se antaa ehkä minusta ihan väärän kuvan. Myöskin en osaa pitää blogiani semmoisena etten paljastaisi liikaa itsestäni. Blogini on muutenkin suuremmalta osin turhaa liibalaabaa joka ei, mortiannan sanoin, rikastuta kenenkään elämää, ei edes omaani.

Aloitan siis uuden blogin, jossa keskityn vain ja ainoastaan peleihin sekä taiteeseeni. Mahdollisesti myös elokuviin ja sarjakuviin ja mahdollisesti englanniksi. Uusi blogini on Batty games

Tämän blogin muutan viikon tai pari sisällä vain itselleni näkyväksi. En halua poistaa sitä kokonaan jos joskus tuleekin into palata sen pariin.

Mutta, näkemisiin niille joita ei uuden blogini sisältö kiinnosta. :)

8 comments:

 1. Itselläni on ollut joskus samanlaisia ajatuksia. En tosin ymmärrä miksi blogien pitäisi olla sisällöltään jotain mahtavaa ja rikastuttaa suuresti ihmisten elämää. Eikö bloggaaminen voi olla vain mukava harrastus? Minusta on ihana työpäivän jälkeen kirjoitella ja lueskella kevyitä hömppäjuttuja miettimättä elämää suurempia asioita. Vaikka joskus blogitekstit saavatkin ajattelemaan hyvinkin syvällisiä asioita.

  Mutta jos ihminen lukee tyyliblogia, hän tuskin odottaa löytävänsä sieltä suuria elämän viisauksia tai syvällistä pohdintaa. Mitäkö pinnalliset blogit sitten voivat antaa? Ainakin inspiraatiota ja hyviä vinkkejä. Ja kuka oikeasti haluaa paljastaa kaikki synkimmät salaisuutensa ja kieroutuneimmat ajatuksensa julkisessa blogissa? Aika harva.

  Itse ratkaisin ongelman niin, että pidän pinnallista hömppäblogia julkisesti ja todella henkilökohtaista blogia vain ystävilleni :)

  Mutta ymmärrän täysin, että ahdistaa kirjoittaa julkisesti ja pelkää kertovansa itsestään liikaa. Kärsin tuosta samasta ongelmasta usein ja monesti sen takia olen meinannut poistaa koko blogin. Pelkään aivan liikaa, että ihmiset haluavat minulle pahaa. Toisaalta ajattelen samoin myös "todellisessakin elämässä".

  Toivottavasti uusi blogi innostaa kirjoittelemaan ja jaksat päivitellä sitä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Puhut kyllä ihan asiaa. Ei sinällänsä minulla ole mitään niinsanottuja tyyliblogeja/hömppäblogeja vastaan, tykkään itse niitä lueskella. Mutta tunnen että minusta ei oikein ole itse semmoisen pitäjäksi. Varsinkin kun pidän enemmän muunlaisesta ajanvietteestä. Tiedänpähän sen nyt :)

   Ehkä minulla on myös jonkinlaisia pelkoja ties mihin internetin vaaroihin liittyen. Voi olla. Mutta en silti tosissaan usko että kukaan haluaa toissaan pahaa kenellekkään bloggaajalle vain koska tämä ilmaisee itseään.

   Ja kiitos, enköhän jaksa! PS. Oma blogisi on aivan mahtava, sitä mielellään lueskelee. :)

   Delete
 2. tykkään ajatuksesta tosi paljon :) toki ne muutkin aiheet ovat varmasti hyviä, mutta kun itseäni kiinnostaa lähinnä nuo pari aihetta (pelit ja leffat, muista siis ottaa leffatkin sinne mukaa) :)

  ReplyDelete
 3. kyllä on suosittu tuo uusi blogisi kun sulla on siellä jo lukijoita vaikkei ensimmäistäkää postausta ole vielä laitettu :D

  ReplyDelete
 4. Itse tulen ainakin lukemaan uutta blogiasi, etenkin tuo taidepuoli kiinnostaa. Taideblogeja on muutenkin aivan liian vähän. Itse en hirveästi pelaile, mutta intoa olisi kyllä. Lähinnä Dragon Agea olen kuluttanut, mutta kiinnostusta löytyisi kyllä muuhunkin. Ehkä uuden blogisi kautta löydän jotain pelivinkkejäkin. :)

  ReplyDelete
 5. No voihan :( Juuri aamulla tosiaan luin, että Mortianna lopettaa bloginsa pitämisen ja nyt myös sinäkin :( Toivottavasti innostut kirjoittelemaan uutta blogiasi!

  Olen kyllä samoilla jäljillä Mistress Mystrallin kanssa, koska itse kirjoittelen lifestyle blogia ja suurin osa postauksistani on tyyliini liittyvää, kuulumisia, ompeluksia, bändiini liittyvä tai muuten musiikkiin liittyvää asiaa. Itse koen tämän tyyllisen kirjoittmisen rentouttavaksi ja mukavaksi harrastukseksi :D Rakastan myös lukea muiden blogeja, on se sitten hömppä blogi tai asiaa täynnä oleva blogi :) Vietän useina iltoina monta tuntia koneella vain lukiessani toiset blogeja ja usein sattuu myös löytämään ihania vinkkejä toisten blogeista. Mutta ymmärrän kyllä täysin, jos blogin pitäminen ei tunne enää mieleiseltä, niin eipä sitä sitten ole järkeä pitää pystyssä :) Tärkeintä on, että itsellä on hyvä fiilis!

  ReplyDelete