Thursday, 14 November 2013

Tampere finds


Good morning. Ohh I'm so tired.

 I posted one of my pictures to tumblr some weeks ago, it got few notes, nothing special. But few days ago it exploded! 1300 notes, what?? I counted that about 40 000 people have seen it by that point, ehhhhh. Feels weird to think about it.

Oh well, these pictures are from the weekend when I was visiting Orivesi and Tampere.A ring from Cybershop

 Some incense from "Aurinko"

Some books, Stephen King is from flea market and the other one I got as a present from my friend<3 p="">

Tampere has gone through a lot of changes from last time I was shopping there. I guess that was a year ago?

These jackets are not from that trip but I'll add them anyway.
Jacket from huutonetAnd another one from flea market, this one was real leather and cost me 10 euros ohh yeah. I fucking love fringes.

I seem to have a some sort of hoarding problem when it comes to leather jackets.. Cheap leather jackets.. I must always get them. 

Well I got nothing more to say I guess. 
Cya


8 comments:

 1. Loving the jacket! It has some Elvis vibes *_*

  ReplyDelete
 2. Ihana asu taas! Hitto kun noita isoja ankh-ristejä ei löydä mistään. Mä olen etsinyt jo monta vuotta moista, mutta ei vaan tuu vastaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Joo itsellänikin edessä tuo ongelma sillä tämä on ollut mulla vuosia ja alkaa väri lähteä! Varmaan pitää hopealla kynsilakalla koittaa korjata tai jotain? Ebay:ssä välillä on, myöskin etsy:ssä.

   Delete
  2. Kaipa ton voi helposti maalata sprayllä tai vaikka just kynsilakalla. Ebaystä olen katsellut, mut pitää jatkaa etsintöjä. Parempi puolisko oli joskus saanut 69 eyesin archzielta tuollaisen mut se meni hävittää sen x_x

   Delete
  3. Voi ei! Harmi kun hävisi. Muttah, onnea etsintöihin, voin itsekkin laittaa linkkiä sinulle jos tulee joskus vastaan. :)

   Delete
 3. No voi jestas tuota tyyliä, olet niitä harvoja tyylibloggareita joiden asupostauksiakin jaksaa vielä lukea. Tukka on aivan mahtava ja kaikki, varsinkin tuo miten vyötsydeemi näkyy just sopivasti muiden kerroksien alta pelaa just yhteen. Pitää oikeesti suositella sun blogia tämänmielisille esteetikoille...
  Mut kiitos kun jaksoit pistää nää kuvat. :D Oli niin tyylikästä että ihan piristi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oivoi kiitos kauheasti! Hyvä tietää että joku vielä katselee näitäkin. ;D Isot kiitokset kun piristit myös iltaani! :>

   Delete