Sunday, 21 April 2013

Google friend connect

Olen huomaillut että mont ovat siirtyneet tuonne blogloviniin, sen pelossa että google aikoo lopttaa tuon blogi seuraus systeemin. Näinhän ei siis ole!

Kaikki pelkäävät voisivat lukea tämän postauksen: http://www.sillysilberman.com/2013/03/google-friend-connect-is-not-leaving-us.html

Kunhan halusin jakaa tämän~

Siltikin, ei ole takeita ettei google jossain vaiheessa tämän seuraus systeeminkin lopettaisi, joten laitoin tuonne  sivuun napin josta helposti pääsette seuraamaan minua bloglovinissa. Suosittelen muillekkin bloggaajille. Jos joku tarvitsee sen kanssa apua niin tulee vain ja kysyy. :)

3 comments:

 1. Joo, olen myös katsellut miten ihmiset pikku hiljaa siirtyvät blogloviniin, vaikka blogin seuranta kohta ei ole minnekkään ainakaan vielä menossa :D Itse en edes henkilökohtaisesti tykkää tuosta bloglovinista :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. En myöskään pidä bloglovinistä. On tämä google reader vaan jotenkin selvempi ja parempi. Toivottavasti eivät sitä myöhemminkään lopeta. :)

   Delete
  2. Jottei jouduttaisi paniikkiin tai kuviteltaisi että elämme maailmassa jossa ainoat syötteenlukijat olisivat vain Google Reader ja Bloglovin niin muitakin vaihtoehtoja on. Itse siirryn käyttämään http://theoldreader.com -lukijaa joka vaikuttaa olevan hyvin samanlainen kuin mitä Google Reader on ollut joskin näyttää vähän paremmaltakin. Luetut blogit tai muut uutisfeedit voi lisäksi siirtää helposti Googlesta joten käyttöönotto oli tosi vaivatonta. Siirtymähetkellä palvelussa oli tosin pitkä jono joten feedien muuntaminen kyseisen palvelun muotoon kesti pari päivää mutta se tapahtui palvelimen päässä joten itse ei tarvinnut pitää konetta auki vaan valmistumisesta tuli sitten sähköpostiin ilmoitus että nyt tämä on käyttökunnossa.

   Delete