Monday, 25 March 2013

Ihan päätöntä!

Palauduin eilen vanhemmiltani. Kävinpä siellä kylässä taas vähästä aikaa.Naamavärkille en jaksanut taas tavanomaisesti tehdä vattuakaan joten eipä näy kuvassakaan.

Kaveri sanoi että hänellä oli minulle jokin yllätys jos kävisin hänen luonaan kylässä. No olisin käynyt jokatapauksessa mutta tämä yllätys teki vierailusta extra kivan.
En tiedä mutta ei ole ikinä ollut näin sopivia hotpantseja. Kessääää missä oleeet.
Sain aikaiseksi myös laittaa päälle tuon kauniin kauniin mekon~


Tänään taas kävin työkkärissä. Antoivat minun jatkaa työpajalla! Olen rakastunut koko paikkaan, kävisin siellä töissä vaikka maailman tappiin, jos antaisivat.


Tämmösenä tänään.
Olipa taas paljon tekstiä.
Noh mietin kyllä että jos yhdistäisin tuon peliblogini takaisin tähän blogiin. Tuntuu jotenkin turhauttavalta kun pelaamainen on kuitenkin niin osa mun elämääni et haluisin tuoda sen takas tänne. Mutta toisaalta en ole varma asiasta. Mielipiteitä saa esittää. :)

11 comments:

 1. Joo yhdistä se peliblogi tänne!^^ Btw ihanat vaatteet, varsinkin tässä alimmaisessa kuvassa. :>

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tulen yhdistämään jossain vaiheessa! Muutenkin on yksi blogi niiiin paljon helpompi ylläpitää. :D Ja kiitos! :3

   Delete
 2. Voi että kun sulla on näissä kuvissa upeat vaatteet! Näyttävät tosi kauniilta sun päällä. Mitä pelijuttuihin tulee, pistä ihmeessä tännekin niitä. Olisi kivaa nähdä sinulta postauksia useammin, ja kaksi blogia yhdistäessä asiaa varmasti tulisi useammin. (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos! :>
   Ja tulen kyllä yhdistämään ne melko piakkoin! ^^

   Delete
 3. Aivan ihania asukokonaisuuksia :)

  ReplyDelete
 4. kun sanottiin että mielipiteitä saa esittää niin sanon omani vastapainoksi noille useille idean kannatuskommenteille. itseäni ei vaatteiden esittelyt niin kiinnosta mutta blogin pitäjänä you're the boss :D ymmärrän kyllä kuitenkin tuon perustelun että kahden blogin pitäminen on vaivalloisempaa. toivottavasti niitä pelipostauksiakin tulee kuitenkin jatkossa ettei 90% ole vaatteista ja 10% peleistä...? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos rehellisestä mielipiteestä :) Luultavasti käy kuitenkin niin että pelit valtaa ainakin sen 50% prosenttia tästä blogista :DD Sitä en vielä tiedä että teenkö pelipostaukset ihan erikseen vai yhdistänkö ne näihin tavallisiin postauksiin... Mietinnän alla :>

   Delete
 5. Sinua odottaa haaste! :)
  http://raprauhajarakkaus.blogspot.fi/2013/03/haaste-ps-vihaan-naita-en-aio-tehda.html

  ReplyDelete