Saturday, 14 July 2012

Backsies

Terve taas. Palaamispäätöksen jälkeen tuli perheyksiköiden kanssa käytyä Latviassa. Matkustustapa oli laivalla sekä bussilla, toisinsanoen erittäin rasittavaa. Sitten kun vähän pääsi rentoutumaan niin olikin koko rumba aloitettava alusta. Huhhuh..

Kuvia mulla ei ole juurikaan reissulta antaa. Tässä kuitenkin "matkamuistot" jotka ostin itselleni.


 Ensimmäisenä tämä soviet koppalakki jonka bongasin pienestä armeijaliikkeestä. (Vähän kuin varusteleka, vain paljon pienenpi) Oli siellä hienompiakin mutta tämä nyt oli halvin, ehehehe...

Riikassa jokapuolella oli kenkäkauppoja, joten hankin alennusmyynneistä itselleni kengät.


En ole ennen tainnut omistaa näin korkeita kenkiä. Tai en ainakaan näin ohuilla koroilla. Jalkaparkani, tapatan ne näillä vielä varmasti.


Sitten tietysti pakolliset laivasuklaat. Maissa oli kyllä paljon halvempaa. :/ Sitten oli tietty mm. poikaystävän tuliaiset superalkosta, mutta ne nyt tuskin kiinnostaa.

Ennen reissua mm. stockmannin nettikaupan alesta rohmusin kosmetiikkaa. En ole niinkään puuteri tai meikkivoide ystävä. Vaihtelu kyllä virkistää, jos vaikka saisi kaikki kököt  piiloon naamasta niin mikäs siinä. Kumpa vain olisi tarpeeksi vaaleaa voide sekä puuteri.


Jotenkin hankalaa tuottaa mitään tekstiä. Niin väsynyt ja masentunut olo. Tai ei oikeastaan masentunut mutta tympääntynyt. Ei jaksaisi ajatella eikä tehdä mitään. Maanantaina kuitenki alkaa työt joka sitten kestää muuttoon asti... Kai sitä jaksaa 6 tuntia päivässä vähän kitkeä rikkaruohoja. Kunhan ei tarvitse liikaa ajatella. Näinä päivinä aloittelen toistakin blogia kun nyt saan päätettyä millä sen aloittaisi.

No comments:

Post a Comment