Thursday, 12 April 2012

Forsaken World

Noin viikko sitten kotiutin puutarhakaupasta lihansyöjäkasvin. Nimesin sen Hugoksi, tai no poikaystävä keksi sen, mutta niin.

No tämän kuvan otin heti sen kotiutuessa, mutta nyt se näyttää jo paljon pahemmalta. Tuommoinen tarvitsee kostean ympäristön(siksi tuo kuppiviritys) ja paljon valoa ja sadevettä ja ruokaa.... Varmaankin tapan sen ennemmin tai myöhemmin, harmi sinällään kun se on niin hieno. Ja kiva kaveri mun veteraanikaktukselle joka on ollu mulla jo varmaan kymmenen vuotta. Se on kasvanutkin siinä ajassa kivasti vaikka joskus unohdankin sitä kastella. Toivottavasti Hugo piristyisi kun oikein kunnolla sitä suihkuttelen.

Viime aikoina on tullut pelattua aika lailla. En ollut kunnon MMORPG:ia vähään aikaan pelannut, mutta sitte tuli tarpeeksi tylsää niin latasin Forsaken Worldin uudelleen. Tykkään tuosta erityisesti sen hyvin grafiikoiden takia. Siinä on myös mielenkiintoisia hahmovaihtoehtoja kuten vampyyri.
Sitten on suurempi levelinen warruni
Ilmaispeleissä on toisaalta joskus se huono puoli että jos haluaa jotain hienoa kuten ratsatettavan yksisarvisen niin joudut joko ostamaan erikois-kolikoita tai pelaamaan todella-paljon. Noh ei  ne niin hienoja juttuja että rahojani rupeisin haaskaamaan.
Peli on Perfect Worldin tekijöiltä, tykkään myös siitä pelistä mutta grafiikat ei matchaa eikä hahmoluokkia ole niin paljon.

Viime aikoina on tullut, myös tämän pelin myötä, innostus vampyyreihin. Kun olin joskus kipeänä äitini oli kirpputoilta ostanut minulle erään sarjakuvakirjan. Sisältäen vampyyreitä, pidin siitä niin paljon ja vihdoin sain aikaiseksi tilattua loput osat huutonetistä. Kieli pitkällä postia odotellessa...
Hyvää vampyyrikirjallisuutta haluaisin että ehdottelisi joku, en ole paljoa noita lukenut. :)
Alleviivaan kuitenkin sanan "hyvää".

4 comments:

 1. Ihana tuo sun lihansyöjäkasvi!:3
  Aivan yli söpö!x3

  ReplyDelete
  Replies
  1. se on! Toivottavasti saan sen kasvatettua isommaksi, en kyllä tiedä kuinka nopeasti nuo kasvavat mutta näkee sitten. :D

   Delete
 2. Etkö wowia pelaa? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo en, sen ilmaiset 20 lvl ole kokeillut mutten nähnyt siinä niin paljoa eroa noihin muihin samantapaisiin peleihin että olisin siitä ruvennut maksamaan. :D

   Delete