Thursday, 24 November 2011

It's winter time

Koeviikko lomaa vietellessä.. Onhan nää ihan mukavia välipäiviä mutta tulee tajuttoman tylsää varsinkin kun ei ole ketään kelle puhua tai mitään mitä tehdä.

Joka tapauksessa.. Kohta on joulu! Jesss! Meidän perheessä se kylläkin yleensä tarkoittaa sitä että syödään jouluillallinen, tungetaan lahjat kouraan ja mennään kukin omaan nurkkaamme loppuillaksi. Tänä vuonna olisi kuitenkin tarkoitus poikaystävä luona viettää kyseinen juhlapyhä.

Aatella, tasan viikonpäästä on joulukuu ja näin ollen alkaa joulukalenteri :> Voi olla kylläkin että unohdan suurimman osan niistä katsoa kun tulevat niin tyhmään aikaan. Ainkin tulivat viime vuonna.
 (Huomaa, kuvassa menninkäisen ovi)

Ollessani näitä 90- luvun lapsia voin tunnollisesti valittaa siitä kuinka minun nuoruudessani joulukalenterit ja muutkin lasten ohjelmat olivat paljon parempia. Perinteisiin puitteisiin sijoittuvat joulukalenterit ovat paljonpaljon parempia kuin esimerkiksi tämä yksi "futuristi tyylinen" joka tuli jokunen joulu sitten. Siitä jäi minulle trauma.

Now something compleatly diffrent: Unicorns
Käytiin käverin 18 vuotis syntymäpäivänä katsomassa Tintti ja Yksisarvisen Salaisuus
Olen suuuuri Tintti fani, aina lapsena tulli katsottua niitä animaatioita sekä luettua sarjakuvana. Tämän elokuvan näkeminen oli kyllä nannaa sielulle. Väillä rupesi miettimään onko tuo kohta oikeasti animoitu vai onko se oikea. o.O Plussat houkuttelevasta nimestä +++ suosittelen!
 Kuva täältä: link

Tee oma ruumisarkku kansalaisopistossa 
Harmi kun tuo on lapissa sillä ois ollu tosi mielenkiintonen kurssi. Vaikka noh.. ties millainen ruho kuollessa minulla on, mutta sama se kun haluan kuitenkin poltettavaksi. :D En kestä ajatusta että ruumis olisi hapettomassa/ahtaassa tilassa matojen syötävänä eieiei vaikka kuinka kuollut olisin.

Toisaalta ruumisarkku olisi hieno sisustus elementti, esimerkiksi sohvapöytänä tai SOHVANA!
Kuva täältä: link
Onko se hieno vai onko se HIENO?!

2 comments: