Wednesday, 14 May 2014

Vs. ZombiesHave I been updating too much? Nawwhh nooo... Oh well.
I have been playing Plants vs. Zombies a lot with my laptop. You can download it for free from Origin if you didn't know that yet. It's a really cool game.

I should really really make this very important phone call this week! But I have a really bad fear of calling to people. Especially people I don't know.. I guess it's not THAT big of a deal, but.. but.. *frustration*


Ooh, I found a Dracula t-shirt from a flea market. Also 2 crop tops from H&M. Can't wait for that summer warmth!

9 comments:

 1. Ah, en oo ilmeisesti ainoo, joka pelkää soittamista vieraammille ihmisille. :D Ite en koskaan esim. varaa kampaamoaikaakaan puhelimitse, vaan paljo mieluummin meen ihan paikan päälle varaamaan sen, ettei vaan tarvii puhuu puhelimessa, hrr.

  Toi lepakkokoru näyttää muuten kivalta. :) Ja toki koko asukin, mut eniten kiinnitin huomioo vaan tohon koruun. ^_^

  ReplyDelete
  Replies
  1. No et todellakaan ole :DD Melkein itsekkin olen miettinyt että ehkä olisi helpompaa mennä hoitamaan asia paikan päälle! Katsotaan miten käy :)

   Voihan, vai vie lepakkoiseni koko shown. :D No kyllä täytyy myöntää että pidän itsekkin järjettömästi pikku lepsukastani :)

   Delete
 2. Your posts are never too much :D
  Make that phone call, whatever it is, go for it!

  ReplyDelete
  Replies
  1. I'll... I'll do it tomorrow.. yeah, tomorrow xD

   Delete
  2. I'm gonna check on you, watch out XD

   Delete
 3. Olen nyt liian laiska etsimään mahdollista tietoa jostain blogisi syövereistä joten kysyn tässä, että mitä maalia olet käyttänyt kun olet itse tehnyt hihamerkkejä? Itse sain viimein käsiini sopivaa kangasta mutta pitäisi olla myös jotain mitä siihen sutia :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mie olen käyttänyt semmoista kun EMO peittoväriä! Varsinkin jos mustaa käyttää kankaan värinä niin valkoinen peittää oikein hyvin. Ja pysyy pesut kun on silittänyt! Sitä paikkaa mistä tilasin sen joskus niin en enään löydä, mutta polkkaponia suosittelen-> https://polkkaponi.mycashflow.fi/product/7/peittovarit
   olen sieltä tilannut tuota sapluuna paperia, sitäkin suosittelen! ;D tuolla tosin myydään vain tuota 500g purkkia tuota väriä, joten kannattaa katsella jos löytyisi pienenmpiä jostain, paitsi jos nyt tosiaan urakalla aijot maalailla niin miksei isompikin purkki!

   Delete
 4. Such a lovely outfit!

  x Dawn
  www.wickedlypleasant.blogspot.com

  ReplyDelete