Monday, 14 April 2014

Some new stuff and ootd!Last weekend I was in Tampere and I got some new stuff from there, Including a new camera! It's a Canon Ixus 150, so much better than my last one. A perfect camera for me.


This lip service skirt is the first and probably the last one of their clothes I'll ever own. I have never really liked lip service clothes, but the shape of this particular skirt has always pleased my eyes. I got it second hand.


Eeeeep! I was so depressed that I didn't get to go to see Masquerade in Tampere some time ago. So when they released these T-shirt I just had had had to have it. I just love it to bits. And it was a really nice surprise that it came with a autographed photo of the singer! She is so awesome~


In the Tampere train station there is this shop where they sell jewelry, almost every kind of incense, hookahs, clothes, dream catchers etc. So in other words, it's the best shop ever! I went there on Friday to get some more incense and a incense holder. I was going to go back on Sunday when I was leaving back to Pori, but it was closed. Too bad, they have the best jewelry and I would have wanted to buy something. Maybe next time.


From Tamperes "super fairs" I only got this book. But it seemed rather interesting since the story is located in the Tampere-Pori area.


Last but not least, Alice: Madness returns from Steam. It was on sale, 5€. I have to say, it was different from what I expected. But it is still a very good game! I just seem to get stuck in some parts. But Mikko was kind enough to help me get trough some very annoying teapots. :D Probably going to need his advice in the future too..


Woo I snipped my bangs shorter. They started to poke my eyes. I think this is the shortest they have been. I kinda like it.

20 comments:

 1. miekin ostin Alice-pelin Steamin alennuksesta:D se on ihana♥

  ReplyDelete
 2. Ihana asu, oot todella kaunis!

  Hitto, pitäs itekki joskus tuo Alice ostaa. :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voij eijjj kiitos <3
   Ehdottomasti suosittelen kyseistä peliä! :)

   Delete
 3. Dilemma: pitääkö tässä kommentoida nyt enkuksi kun alkuperäinen teksti on sillä kielellä vai suomeksi kun muutkin kommentoineet suomeksi? :D

  Mut-mut-mut... eipä mitään, kiva että vinkeistä oli apua teepannuongelmaan ja voi toki kysäistä vinkkiä jos myöhemmissäkin kohdissa jää jumiin :)

  Minun toinen dilemma on puolestaan se, että Alice ja Alice: Madness Returns olis nyt PS Storessa 8 eurolla yhteensä (tai no AMR on tuon verran ja alkuperäisen saa sitten kaupanpäälle "DLC:nä") ja tekisi mieli ostaa tuon vaikka kummatkin noista löytyy jo PC-versiona :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihan sillä kielellä miltä itse tuntuu paremmalta! :'D Suomi oli ihan hyvä valinta!

   Hyvä hyvä :D

   Voi ny! %D No mutta pitäähän se nyt PS versiokin olla! Tuntuu vähän että ohjattavuus olis varmaan parempi pleikkarilla kun hiirellä ja näppiksellä sohlatessa. :D

   Delete
  2. Ne ohjausmenetelmät ei ole sinänsä minulle syy hankkia konsoliversiota, sillä minulla on tietokoneellekin käytössä gamepad ja pelasin sillä pelin läpi mm. vuosi sitten blogini videojutuissakin :) Pakko myöntää että olin heikko ja ostin nyt sen PS3-version ja oli siinä ainakin yksi hyvä puoli verrattuna PC-versioon: En pidä tietokonettani täysin mopokoneena, mutta joissakin tilanteissa peli on alkanut lagaamaan todella pahasti. PS3-versiossa minkäänlaista hitautta ei esiintynyt ja pelaaminen oli sen vuoki todella sulavaa ja nautinnollista :)

   Delete
  3. Ahaa, no jotkut pelit on kyllä tosi outoja tietokoneversioina! Minulla rupesi mirrors edge aina yhdessä tietyssä kohtaa aina lagaamaan siihen pisteeseen ettei sitä enään voinut tietokoneella pelata. No onneksi minulla kuitenkin on se pleikkarillakin. Sinällänsä outoa kun siihen kohti peli pelasi aina kuin unelma ja sitten pum, pöh.

   Delete
 4. That skirt is made for you! *O*
  Tampereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee <3

  ReplyDelete
 5. Mä olin Jäähovilla katsomassa Masquradea muiden seassa. Oli hauska ilta, harmi ettet päässyt!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi että! 8< kyllä minä vielä joku kerta menen katsomaan!

   Delete
 6. I also bought Alice: Madness returns recently because of that epic prize :D

  ReplyDelete
 7. Oh I hated the teapots! My best advice is to dodge like crazy and either pepper grinder them or stab them.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Indeed! And while stabbing, hoping some other one isn't shooting you from the distance :D Ugh!

   Delete
 8. You looks perfect at this photos! Love it <3

  ReplyDelete