Friday, 31 May 2013

Luovuuden aika

Huhhei rupeaa jänskättään kun ensi viikolla on samkin pääsykokeet, huih.

Voitin tässä eilen Mikon bogissa arvonnan josta sain palkinnoksi Mirrors edgen Steamiin! Olen tuota peliä pelannut ennen pleikkarilla ja hankala oli, toivottavasti tietokone versio on edes vähän paremmin ohjattavissa... Mut tosiaan jos pelaaminen kiinnostaa niin kannattaa mennä tuota Mikon blogia seuraamaan! :)

Harmittaa kun nyt on tämmöinen tikku lainassa vain ettei siitä peliin lataamiseen riitä yhtään ylimääräistä kaistaa. Pitää hankkia tänne pian netti.


Sain ittelleni tuuningattua takin.


Kun viimeksi pidin tätä takkia niin minua lähestyi eräs tuntematon nuorimies joka antoi pikkuhiluja vastaan suklaapalleroita. Sitten hän kyseli takissa olevista bändeistä. Joy Divisionin hän tunnistikin.

Ostin myös kirppariltä tämän Queen of Darknessin takin. Tykästyin tähän mm. sen takia että tästä saa sisävuoren irti. Voi käyttää talvella ja kesällä.

Jouduin paikkakunnan vaihdoksen myötä lopettamaan työharjoittelun käsityöpajalla. Harmittaa kauheasti. Olisin halunnut jatkaa vielä vaikka.. loputtomiin?
Sain portfolioni sieltä itselleni. Olen kuitenkin sen verran laiska etten jaska skanneria kaivella tuolta jotenka kuvasin vain joitakin töitä siitä.


Saatiin tehdä ittelle rintanappeja! Piirsin sitten tuommoiset. Tein myös 2 muuta muttei ne onnistunut yhtä hyvin.


Kipsinaamio


Jollakin ihme pesutekniikalla tehty kuva.


Kylttiin maalaamani lintu.
 Paperipäitä! Miun rotta ja lihansyöjäkasvi.Laitan vaikka piirrustukset seuraavaan postaukseen kun niitäkin kertyi jonkun verran :)
Seuraava postinki tulossa taas pian!

4 comments:

 1. Tässähän ihan punastuu tuosta huomiota jota saan :D Mutta mitä siihen Mirroriin tulee niin vaikka itse pelasinkin sitä viimeksi gamepadilla niin olen kuullut että sitä olisi tosiaan helpompi pelata näppis+hiiri -yhdistelmällä kun se on paljon tarkempi. harmi ettei sitä kaistaa riitä paljoa lataamiseen mutta voisko sen koneen jättää imuroimaan peliä niiksi ajoiksi kun konetta ei käytä? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Höhöö, toivoa ainakin olis sitten että pääsis pelin joskus läpi :D
   Mut tosiaan hyvä idea :) Laitan latinkiin.

   Delete