Wednesday, 9 January 2013

Piirrän mitä haluat


Nyt on se tilanne että lopetan kouluni ja tarvitsen rahaa pariksi kuukaudeksi. Joten ajattelin että teen jotain mitä en eläissäni ajatellut tehdä.

Elikkä kerrot mitä haluaisit minun piirtävän ja pyydän vastineeksi 3-5 euroa riippuen tavasta ja monimutkaisuudesta. Maksu mieluiten tilinsiirrolla.

Koitan saada kuvan tehdyksi viikossa.

Valmiin version lähetän sinulle sähköpostilla. Jos haluat vielä että muutan jotain valmiissa kuvassa niin voin sen kyllä tehdä. Mutta otathan huomioon että lyijykynäpiirroksessa se ei välttämättä ole kovin helppoa.

Käytän piirtäessäni monta erillaista tyyliä ja voit joko antaa vapaat kädet tai pyytää erinomaan jotain tiettyä tyyliä. (Laitan hinta ja tyyli esimerkkejä tähän alas) Voit halutessasi myös kertoa yksityiskohtaisesti miten haluta että asettelen kuvan tai muita asioita jotka haluat olevan oikein.

Varoitan etukäteen että maisemissa en ole niin bueno mutta ehkä jonkunlaisen väsään jos haluta, en kuitenkaan lupaa mitään.

Valmista piirrosta saat käyttää kuten haluat (profiilikuvana, blogissasi, nettisivullasi yms.)  kunhan et poista allekirjoitustani kuvasta tai väitä sitä itsesi tekemäksi. Voin jättää myös allekirjoituksen pois jos se häiritsee.

Voit ottaa yhteyttä joko kommentoimalla tähän postaukseen tai lähettämällä minulle sähköpostia osoitteeseen: sannanokkonen@hotmail.com

Postaus ei vanhene!

In English:
The situation now is that I am quitting my school and I need some money for a few months. So I decided to do something I never thought I'd do.

I'll do drawing commissions  for 3-5 euros depending on the complexity or the way of doing. You can pay with paypal. (Tell me what info you need, since I have never accepted money with it)

I try to finish the picture in a week or less.

The finished version will be sent to you by email. If you want me to change something in the finished picture, I can do it. But take note that in a pencil sketch it might not be that easy.

I use multiple different styles in drawing, and you can either give me free hands or ask for a style. ( I'll put some examples in this post ) You can also tell me the things you want very detailed, poses etc..

I warn you I'm not that great with views. But I'll try to make it work if you really want.

The finished drawing you may use as you wish. ( as a profile picture, in your blog, in your website..) as long as you don't delete my signature from the picture I can though leave the signature out if it bothers you.

You can contact me by simply commenting on this post or by email: sannanokkonen@hotmail.com

This post does not get old!

Tässä sitten esimerkkejä:
Examples:

5e
5e
4e
5e
5e
4e
4e
3e
3e
3e
5e
4e
3e
4e
5e
5e

You got the point.

Auttakaa pulassa olevaa mäessä! :) Yhdelläkin kuvalla syön pari päivää :D

12 comments:

 1. You can also pay with basic bank transfer~

  ReplyDelete
 2. nawwwww löysin sun blogin VASTA tännään D: ♥ ihanan persoonallinen löytö :3

  oih tosi kiva idea tossa piirustelujutussa, haluaisin tilata sulta ehottomasti jotain kuhan keksin mitä >:))) pittää selata vaikka nuo kuvatiedostot läpi tai jotain~

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva saada uusia seuraajia. Ja onneksi seurasit koska sitä kautta löysin myös sinun blogisi! *stalk* ;D

   Oiihh! Tosi kiva, ota vain yhteyttä kun keksit jotain mitä haluaisit. En malta odottaa :>>

   Delete
 3. Tykkään noista eläin luurangoista<3 Kamalan söpöjä.

  ReplyDelete
 4. Heiiiii minäkin tahdon itsestäni jonkun kivan hässäkkähommakuvahärvellyksen! Ihan saat vapaat kädet, kun näemmä taiteesi on joka tapauksessa alihinnoiteltua. :P Valmista kuvaa, hintaa ja tilinumeroasi voit pistää osoitteeseen marjutmykkanen@hotmail.com :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wuhuu :) Miepä rupean väsäileen, menee varmaan max pari kolme päivää, riippuen miten inspiraatio toimii. :D Otan sitten yhteyttä!

   Delete
 5. Niin ja tosiaan tuolta oman blogin puolelta (http://marjutin.blogspot.fi/) löytyy osviittaa kuvalle. :)

  ReplyDelete
 6. Äää~päähän vilahti tuhat ja sata ideaa kerralla mitä ois kiva pyytää jonkun tihrustamaan paperille. Mutta nyt pitäs arpoa minkämieluusti tahtoisin :''3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sepä kiva! : > Täytyy kuitenkin ensin sanoa että rikoin tällä viikolla piirtopöytäni joten digitaalisen piirroksen jos haluat niin mennee ainakin pari viikkoa extraa. Että ehdin rahaa saamaan tuohon uuteen. :P Lyijykynäpiirroksiin ei tosin ole estettä tällä hetkellä. :)

   Delete