Sunday 19 August 2012

New surroundings

Heissan!
Olen ollut viime aikoina vähän offilla. Koska noh.. Muutimme poikaystävän kanssa Turkuun ja näin pois päin.   Aloitin uuden koulun ja opiskelen ympäristönhoitajaksi! Olen tosi positiivisesti yllättynyt siitä kuinka mukavaa  luokka meillä on. Ammattikoulu-statuksesta huolimatta suurin osa luokalla on minuakin vanhempia. Sillain periaatteessa ihan kiva asia.


Tuon kuvan otti opettaja tuutorimme ensimmäisenä päivänä. höhö~

Pois muutettua minun oli tarve jättää parempi kamera kotiin. Koska se nyt ei ole minun vaan vanhempien kamera. Itselläni on vähän vanhempi ja tuommoinen kökkö kamera mutta kyllä sillä ehkä jotain saa kuvattua. Vielä en kuitenkaan jaksa napsiä kun on paljon mielenkiintoista ja uutta ympärillä.

Kuten jotkut tietävät Turussa on paljon kirpputoreja. Olenkin niistä ostellut kaikenlaista. En niinkään vaatteita vaan musiikkia, elokuvia ja yksisarvispehmolelun. :>

Sitten minua huvitti jotenkin tämä kuva jonka poikaystäväni teki. Toinen on skype kuvani joka poikaystävän mielestä näytti ihan kissakuvalta jonka hän löysin jostain netistä.

haha -_-'

Sitten on vielä demoni piirrustus jonka tein vähän aikaa sitten.
Hiukset meni vähän kököksi mutta antaapi olla. Signeeraaminenkin taas jäi mutta en nyt jaksa kaivella tablettia tuolta jostain. Voisi piirrellä lisää ja päivittää toista blogianikin piakkoin :P