Monday, 29 October 2012

Nahkatakkeja ja secondhand

Tulipa sitten lunta. Rakastan lunta! Kylmää en välttämättä, kunhan pysyy oikeissa lukemissa. Viime aikoina on kirpputoreiltakin löytynyt yhtä sun toista mukavaa. Esimerkiksi puolipitkän tekonahkatakin josta tykkään kovin. Maksoi hulppeat 4.5e. Alkaa tosin olla vähän liian ohut näihin keleihin :/ Löysin pari päivää sitten myös toisen nahkatakin. Olen etsinyt jonkun aikaa vähän erillaisempaa takkia vaikka aluksi oli tarkoitus vain ostaa uusi biker-mallinen takki entisen rikkinäisen tilalle. Kun semmonen sitten oli tarjolla niin mietin ettei se enään oikein sykähdytä makuhermojani kunnolla. Jatkoin sitten etsimistä ja löysin tovin jälkeen aitonahkaisen "hapsutakin" vain kymmenellä eurolla.
Ensimmäisen kerran kun näin sen, naurahdin sisäisesti ja kävelin pois, se jäi sitten muhimaan aivoihini ja seuraavana päivänä se oli jo pakko saada. Tadaaah.

Tosiaan nämä huonot kuvat saavat riittää, ajattelin joululahjaksi pyytää digikameraa kuvanvakaimella. Semmoisen jonkun halvan. Että saa edes tämmöinen tärinäkäsi jonkunlaisia kuvia. Te enemmän kuvanneet jos tulee mieleen jokin tärkeä ominaisuus mikä digikameralla pitäisi olla niin ( muu kun toi kuvanvakain ) olisin enemmän kuin kiitollinen jos jakaisitte sen kanssani. :)

Tässä on tämä puolipitkä


On kyllä naulakkoon ilmestynyt myös täyspitkä takki! Ihan kylmiä tuulia vastaan. Tämä on myöskin kirpputorilta ja oli kallein näistä. Eli 15e :'3


On kyllä paljon muutakin tullut hankittua.. Esimerkiksi tämä tiekyltti jonka löysin myös, yllätys yllätys kirpputorilta.


Laitettiin se makuuhuoneen oveen, On se vaan niin mahtava.


Höm... Keräilen yksisarvis pehmoleluja. Minulla on vähän niinkuin niiden eläkekoti. Kaikki kaltoinkohdellut yksisarviset kotiutan meidän hyllylle jossa ne saavat elellä eläkepäiviään toistensa parissa.

Noooh sitten vielä pari asukuvaaHihii, olen laittanut linnuille ruokaa esille tuohon ulos. Tänään kun katselin keittiöstä ulos niin tuoss parvekkeella istuskeli kolme lintusta, varpusiakos nuo sitten ovat.

Olemme poikaystävän kanssa miettineet kissan ottoa. Joten kisulla tulee ainakin kivaa seurata ikkunasta lintusia. :)

Lisäilen myös piakkoin peliblogiini kirjoituksen elikkä seuratkaa tapahtumia: http://battygames.blogspot.fi/

6 comments:

 1. Voiei ihania nuo pehmolelut! Mukavaa aina nähdä mitä kaikkea ihmiset keräilevät :-)

  ReplyDelete
 2. todella ihana ja hellyyttävä tapa pelastaa pehmoleluja!!! Aww!!!<3<3<3 Saavat hekin viettää rauhallisia eläkepäiviä huolehtivassa kodissa!!!<3^^

  ReplyDelete
 3. Tuo kyltti on niin rakkautta <3 Ihme kun en ole teikäläisen blogiin törmännyt aikaisemmin, nyt lähtee kyllä luvun alle.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on! Rakastuin siihen ensinäkemällä~
   Mahtavaa kun saa lisää lukijoita! Omakin blogisi on kyllä sangen mielenkiintoinen. Lähtee sekin luvun alle. :)

   Delete