Friday, 21 September 2012

Won't you dance with me

Elämäpäivittelyä, elikkäs taisi olla viime viikon perjantaina kun luokkalaisten kanssa oli luokkabileet. Meidän luokka on nyt tuntenut toisensa reilun kuukauden ja kaikki tämmönen yhteinen tekeminen on tietysti ihan mukavaa. Varsinkin kun meidän luokka on ihan huippu ja ryhmähenki on semmoinen mitä en ole ikänä kokenut. Aivan mahtava. Bileistäkn jäi kiva fiilis vaikka pöntön vieressä vietin loppuillan.. Joskus olen sen verran tyhmä ettei sitä stoppia löydy, mutta onneksi näin ei usein ole. :)


Asu oli tämän näköinen. Inhottaa kun tuo vanha kamera on niin herkkä että ei saisi yhtään käsi hievahtaakkaan tai kuva on sumuinen. Kai sitä on tällä vain mentävä.

Tämän päivän asusta taas toinen sumuinen kuva, jeeh..


Tämä takki on minun jokapäiväinen takki. Melko ohut ja olen sitä käyttänyt niin sanottuna rymyämistakkina. Siinä on reikiä ja siinä on maalia ja mitä kaikkea. Mutta on se silti kiva takki.

Tämähän on siis ihan luksusta että saan pukeutua mieleni mukaan. Kouluni on nimittäin semmoinen että melkein joka päivä tulee hiki, tulee likaiseksi, pitää voida liikkua ja tehdä kaikkea mahdollisimman hyvin ja hyvät ja tukevat kengät pitää olla. Joten suurimman osan viikkoa näytänkin tältä:

Hurraaa.

Hiii, tuli myös tilailtua netistä uusia kangasmerkkejä.
Sitten kun vielä osaisi päättää mihin nuo oikein lätkäisee :s

Sitten vielä piirrustus joka valmistui eilen illalla:

1 comment: