Saturday, 1 September 2012

Move in, stuff everywhere

Olemme suurinpiirtein päässeet kotoisaksi uudessa kodissamme. Kelpo kamerasta ei ole tietoakaan, ehkä tässä päivänä tai toisena hommaisi edes jonkunmoisen. Pyydän myös anteeksi kuvien määrää. :D

Siihen mennessä nauttikaamme hienoista kännykkäkuvista, pffff...
pärstääkin saatte tuijottaaa höhöhöö
Sitten on tullut osteltua vaikka mitääh. Esimerkiksi yksisarvisia.


Molemmat kotiutuin kirpputorilta, olivat niin rikkinäisiä ja sanotaanko vaikka rakastetun näköisiä että otin ne hoiviini ja ajattelin pestä ja ommella ehjäksi :)

Kävimme juuri ennen muuttoa ystävieni kanssa ideaparkissa kiertelemässä. Pitäähän sitä nyt nähdä ennen kuin näkee enään tosi harvoin. :/ Kuitenkin, tuolta matkalta lähti mukaan kovin vähän mitään, yksi oli nämä aurinkolasit joihin rakastuin.


Heti tuli mieleen Ozzy~

Kämppä näyttää jo ihan asuttavalta, laitan pari kuvaa.
Parvekekin löytyy c:
Yksi positiivinen asia yhteenmuuttamisessa on ollut kyllä ainakin yhteiset tavarat. :D Itse hukkasin kireät, epämukavat verkkarini muuton aikana (taisivat jäädä kotiin) ja poikaystäväni antoi lainaksi tosi kivat ja järjettömän mukavat verkkarit. Jotka on todellakin tarpeeksi pitkät, aina ihan kamalaa kun s-koon vaatteissa on niin lyhyet puntit ja hihat, IHAN AINA. Että joko vaate istuu ja puntit ja hihat on liian lyhyet tai ne on tosi löysät ja sopivan pitkät puntit ja hihat, Koittakaa itse valita. :I 

Poikaystävällä on myös tämmöinen hopean värinen luotivyö jota kieli pitkällä himoitsen lainaksi. Hnngggg.


On myös tullut ostettua paljon pelejä sekä elokuvia joista kerron tarkemmin toisessa blogissani kunhan tästä saan aikaiseksi kirjoittaa. c:

Kieltämättä piirtäminenkin on noussut taas esille. On tullut kova tarve koko ajan piirtää mutta mitään ideaa ei oikein ole ollut. Paitsi tämä:


3 comments:

  1. Sacred 2 on munmielestä hauska peli, konsolilla pelailtiin yhdessä (ex)poikaystävän kanssa :D Pitänee vissiin suostuttaa joku kaverikin pelaamaan tota mun kanssa sittenkun saan oman xboxin :)

    ReplyDelete
  2. ainii pitäis tuota command & conquer 4:ääki joskus testata kun ostin sen joskus keväällä keskisen kyläkaupasta eurolla :D tällä hetkellä tosin hirmu vuoret pelattavia pelejä, ei meinaa aika riittää :/

    ReplyDelete
  3. Blogistani löytyis sulle haastetta: http://love-is-like-a-loaded-gun.blogspot.fi/2012/09/haaste.html :)

    ReplyDelete