Sunday, 22 July 2012

Snog, Marry or Avoid?

Pariin otteeseen on tullut katsottua tämmöistä ohjelmaa televisiosta kuin Snog, Marry, Avoid?. Ohjelmassa ihmisiä otetaan ulkonäon uudistamiseen, tavoitteena tehdä heistä mahdollisimman naturaaleja. Köhtätimäisiäköh. Kuten arvata saattaa ohjelmassa on enemmän kuin tarpeeksi gootteja.


Toinen kasti mitä ohjelmassa on ollut myös paljon on ylimeikatut Barbiet. Olkoon vain ylimeikattu Barbie, ainakin on oma itsensä. Sitä arvostan ehkä jopa enemmän, kuin sitä kuinka tämä rasistinen ohjelma tekee kaikista jotain mitä he eivät ole. Ja mikä pahinta, itse muunnettava saa vaikuttaa vain sillä tavalla että valitsee 4 julkkiksesta, kenen tyylistä tykkää eniten. Itse en ole yhtäkään tarjolla olevaa julkkista tunnistanut, ja miksi hemmetissä juuri julkkiksista? Julkkikset näyttää aina niin kamalilta..

Ohjelman nimi tulee siitä että ensin muunnettavasta otetaan alkukuva.Tätä kuvaa näytetään randomeille vastaantulijoille, usemmiten vähän vanhemmille tai köhfutarihomoköh miehille.(siis oikeasti, nämä kyseltävätkin ovat usein toistensa kopioita) Kyseiset miehet sitten vastaavat haluaisivatko halia, naida vai välttää kyseistä henkilöä ulkonäon perusteella. Sormeni syyhyävät jo ajatuksesta kuinka monella tapaa tämä on niin väärin VÄÄRIN VÄÄRIN! Okei siis, ohjelman mukaan kaikki naiset pukeutuvat meillyttääkseen miehiä, selvä selvä...


Muutenkin, miksi muiden mielipiteillä on niin paljon väliä?? En tiedä muista, mutta itse pukeudun vain itseäni miellyttääkseni. Surulliseksi minut tekee se, että suurin osa näyttää välittävän kun hänelle näytetään kyselyiden tulokset. Voi ei, saatanan nobodyt missä lie ei pidä minua viehättävänä?!

Toisaalta onnelliseksi minut tekee tässä ohjelmassa se kuinka suurin osa heivaa mummoluukin ja menee takaisin omaksi itsekseen. En vain kestäisi jos joku gootti heivaisi tyylinsä sen takia koska haluaa näyttää viehättävältä tuntemattomille miehille. Semmoinen joka ei näe sinun kauneuttasi omana itsenäsi ei ansaitse sinua ollenkaan.

Anteeksi vain mutta mielestäni tämä ohjelma on kamala.

Tässä on yksi jakso joka toisaalta tekee minut surulliseksi mutta myös erittäin iloiseksi. :) Siinä esiintyy mm. aivan mahtava ja söpö pariskunta~


Mitä itse olette mieltä ohjelmasta?

10 comments:

 1. Hmmm....Itse en ole tutustunut tähän ohjelmaan vielä, mutta sait kyllä mielenkiintoni herämään tekstiäsi lukiessani :D Joten aivan varmasti katson ainakin muutaman jakson :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siitäpä vain :) Jotkut jaksot on suoraan vain yököttäviä, toiset taas vähän ymmärtäväisempiä kuten tämä minkä olen tähän laittanut. :>

   Delete
 2. Mä tykkään tästä ohjelmasta, koska musta on hauskaa, että kuitenkin aika moni näkemissäni jaksoissa palaa omaan tyyliinsä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta :) Mutta itseäni harmittaa silti etteivät he muka kelpaisi omana itsenään.

   Delete
 3. mulla on vähän kaksjakonen suhde tähän ohjelmaan. osa ohjelmaan tulevista on kyllä aika karua katsottavaa enhä itse varmaankaan pukeutuisi niin vaikka kehonrakenne sallisikin.. mutta no.. niin :D

  on kyllä tosi hassua että esim. juuri goottityylisten kohdalla kysellään täysin tavallisilta, fruitahtavilta miehiltä että viehättääkö tämä nainen häntä.. en itsekään uskoisi saavani kovin lämmintä vastaanottoa fruittarimiehiltä vastaavassa kyselyssä täydessä meikkivarustuksessani punaisten pidennysteni kanssa... :D

  Ja onhan se kyllä totta että juuri nämä barbietyyliset saavat pukeutumisellaan "vääränlaista" huomiota, jos vaikka etsivätkin vakituisempaa juttukumppania.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niin, mutta jos näistä barbeista nyt tuntuu itse hyvältä pukeutua noin ja näin, niin ei minulla ainakaan ole nokan koputtamista siinä koska oma tyylinikään ei ole mikään kaikkia miellyttävä. :D Sitä kyllä mietin onko paljastavuus ja tyyli eri asioita..

   Delete
 4. Toi ohjelma on kyllä niin hirveää kuraa, ettei ole tosikaan :D Joo, toki alussa moni on tosi överi, mutta miksi ei saisi olla? Ja koko tuo idea, että puhutaan jollekin kameralle ja se katugallub koostuu kahdesta (korkeintaan kolmesta) junttiukosta, niin ei luoja..

  ReplyDelete
 5. Mä pidän ohjelmasta muuten (muodonmuutokset on kivoja eikä kukaan siellä vasten tahtoaan ole, lisäksi on kiva kattoa niitä överityylejä!), mutta tää naimaindeksi saa karvat pystyyn. Mitataanko ulkoista olemusta tosiaan sillä, kuinka moni tahtois vällyjen väliin? Entä jos ei oo hetero? En käsitä kuka pöljä sen osuuden on ohjelmaan ottanut, kun muuten siinä tunnutaan kuitenkin käsittelevän ihmisiä aika hellästi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. nooh kaikki mielipiteellään :D Ja juu-u se kohta ohjelmassa juuri kiehauttaa sappea enemmän kuin mikään muu!

   Delete