Friday, 15 June 2012

Maalaamista, korsettia ja feilaamista

Nyt vituttaa vietävästi ja vähän enemmänkin. Ajattelin sitten tutkiskella niitä ammattikoulujen sivuja joihin olin hakenut opiskelemaan. Oho, opiskelijat on jo valittu. Oho, en löydä nimeäni yhdenkään koulun valittujen joukosta. Tässä ilmoittautuu siis virallisesti opiskelupaikkaa vailla oleva. Vaikka opo huoletta sanoi että varmaan pääsisin sinne minne olin ensimmäisenä halunnut... en päässytkään mihinkään. Olenhan vielä hakenut ammattikorkeisiin, mutta jos en päässyt kaikenmaailman peräkylien ammattikouluihin niin mitä mahdollisuuksia esimerkiksi TAMK:iin? Ärsyttäväksi tämän tekee se että ollaan poikaystävän kanssa tehty suunnitelmat Turkua varten jo johonkin asteelle ja pitääkin alottaa alusta. Noh pitää kytätä jos joku luovuttaakin paikkansa ja mennä jonoon... tai sitten vain hakea täydennyshaussa.

Se siitä sitten. Eilen tuli käytyä Tampereella ja koska piirrustuspadini on poikaystävälläni, hain jotain siihen tarpeeseen kompensoivaa. Ostin sitten Öljyvärejä, suteja sekä kankaita. En ole ennen tämmöisiä kokeillut joten heti rupesin lätkimään maalia kankaalle, varsinkin kun pyrin turhautumista tässä kouluasiassanikin hillitä.
Yksinkertainen ja kliseinenhän se on, tiedän. Taustasta piti tulla violetimpi mutta luovutin kun olin sekoittanut ison kökön maalia. Vieläkään en uskalla siihen koskea kun en tiedä koska se olisi kuivunut :'D
Tämmösseillä välineillä se tuli tehtyä. Isänikin oli kuulemma joskus koittanut öljyvärimaalaamista ja sain häneltä joitakin vanhoja maaleja lisäksi.

Tänään postissa saapui ostamani kiristyskorsetti. Mietin teinkö virheen kun ostin 20" sen 22" sijaan. Mutta se nyt oli tarjolla. Eikä se 20" ollutkaan niin pieni, aikalailla sopiva. Tämä on ensimmäinen kunnon kiristyskorsetti, aikaisemmin minulla on ollut vain muoviluisia hökötyksiä. Mietiskelin kuitenkin että onko tätä mahdollisuutta laittaa väärin päin? Tämä on melkolailla samanlainen molemmin päin. Et tietääkö kukaan pitäisikö noi koukut osoittaa esim tuonne oikealle, vai pitäisikö se lappu sisäpuolella olla ylhäällä vai alhaalla.. Mutta tietääkö joku onko sillä niin väliä? :''D
Edustava kuva jooh.. But goodbye breathing, hello curves~

Maalihakumatkallani käteen sattui myös headsetti. Ei ole ollut oikein kunnon kuulokkeita tässä koneella käytettäväksi niin nyt on. Ja mikkikin parempi tuossa kun tuo koneen uumenissa..
Tässäkin vituttaa se etten huomannut ostaa sitä joka olisi maksanut kympin enemmän ja jota olisi saanut käytettyä myös ps3:lla pelattaessa. D'oh!

Tiistaina Porissa kiertelimme poikaystävän kanssa videodivarin ja pelikaupan. Hnnnngghhhh mikä valikoima molemmissa! Olin silti niin pihillä päällä etten ostanut kuin Liisa Ihmemaassa dvd:n joka maksoi 2.40e. Mietin kyllä halpaa hintaa ja kotona se valkeni. Väärä area koodi, eli ei periaatteessa toimi kun jossain kanadalaisissa dvd masiinoissa. Enpä lannistunut vaan tutkin asiaa ja sain selville että on äärettömän helppoa "haxata" oma dvd masiinansa aluekoodittomaksi! Ja kas vain, homma toimii. Ei vaan kannata tätä dvd:tä kenellekkään ikinä lainata.
Kun sain dvd:n näkymään, olo oli suurinpiirtein tämmöinen:
 Ja eteenpäin!

Yo-juhlallisuudetkin oli ja meni. Mekkoni oli tämänlainen:
En nyt sen parempaa kuvaa tähän hätään laittele.
... No ehkä tämä vielä:
Kala-ilme on kala.

Ja hoo minulla on ilmeisesti nykyään 50 lukijaa. Mistä ne kaikki on tullut, ottaa nyt siitäkin selkoa..
In english:
I'm just wondering if I might have some reades who'd like me to also write some things in english? Identify yourselves! If there's more than 2 I'd be more than happy to make something in the end of every post~

6 comments:

 1. mun korsetissa on ainaki "alapuolella" semmoset lärpäkkeet mihin voi kai halutessaan kiinnittää sukkanauhat, en itekään muuten erota mitenpäin se tulee :''D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aah, harmi kun omassani ei ole. :D Mutta nohh jos en itse erota niin ei varmaan kukaan muukaan~

   Delete
 2. Olen nähnyt ihmisten pitävän noita korsetteja toistekkin päin ja mikäs sen estää, jos se istuu niinkin päin :)

  Ikävää, että hakujen kanssa kävi noin, mutta vielä on mahdollista päästä sisään, kun aina on heitä jotka peruuttaa ja kannattaa ihmeessä hakea täydennyshaussa, jos sieltä löytyy mieleinen ala.

  ReplyDelete
  Replies
  1. niin tosiaan, molemmin päin tuntuu suurinpiirtein samalta niin eipä sillä varmaan niin väliä :)

   Ja jooh, ei kannata vielä luovuttaa! Kyllä varmasti jotain mieleistä löytyy ennemmin tai myöhemmin~

   Delete
 3. Itsekin olen masistellut pari viime päivää kun en päässyt mihinkään kouluun. Harmittaa kovasti, mutta tuskin se elämä taas tähänkään kaatuu. Täytyy vain toivoa, että vaikka sieltä täydennyshausta irtoaa opiskelupaikka itse kullekin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi harmi :/ Mutta niinpä niin, ei sitä toivo kannata vielä kaivoon heittää vaikka niin olinkin jo tekemässä. :) Onnea sinulle seuraaviin hakuihin. :>

   Delete