Friday, 4 May 2012

LoL wut

Jänskä päivä tänään. Oikeestaan ei, mutta ois voinu olla. Olen varmasti kuluttanut tässä 1m x 1m alueella ainakin 12 tuntia tästä päivästä. Edesmenneitä asukuvia ajattelin tähä laittaa.

Näihin farkkuihin tylsistyin ja ajattelin tehdä niistä vähän jännemmät. Revinnöistä tuli ehkä vähän oudot mutta ei niiden tavallisia pitänytkään olla. Nyt ovat ainakin sen verran itseni näköiset että niillä ulkona voi liikkua.

Mikä lie bloggerissa taas kun haluaa itse laittaa kuvani minne lie. Haluaisin itse päättää kitoos.

Täytyy myöntää että en ole kuvauksellinen, eivätkä vaateet päälläni ole kuvauksellisia. Nämä farkutkin näyttää ainakin 10x paremmalta livenä. Ainakin omasta mielestäni. :d Ehkä pitäis opetella kuvaamaan tai palkata joku kuvaamaan, hah!

 Hmm, mutta nyt kun katselee niin en tiedä olisikohan noiden farkkujen alaosaan pitänyt vielä lisätä jotain?

 Sitten on vielä edellisen viikonlopun rymyämis-mässäily asu. Ei ehkä näytä siltä mutta on silti. Nih, uskoo kun sanon.
 Onhan se kiva näyttää kivalta jos tulee jotain yllätyksiä. Kutenn poikaystävä yllätti viemällä katsomaan Iron Skyta. Hahaa tiedän, kaikki on sen jo nähnyt mutta minä, enkä usko että hänkään, kovasti arvostaa väentungosta. Oli mukavaa mennä katsomaan se vasta nyt kun, ei ole ruuhkaa, eikä paljon kanssakatsojia.

Tykkäsin kyseisestä Iron sky elokuvasta kovasti. En tiedä, olihan se ainakin mielestäni vähän erillainen kuin muut elokuvat. Tai... olihan siinä aikalailla perus-elokuvan piirteitä. En minä tiedä, olen melko onneton elokuvien tulkitsemisessa. Ainakin sillä tavalla milläin muut ymmärtävät.

Elokuvat joista itse pidän, niin kukaan muu ei sitten tykkää. Joten olkaa varuillanne kun annan leffavinkkejä. :'D

Hmmm, tuossa oikeanpuoleisessa kuvassa on jotain outoja valopalloja taas... Pölyiselle hyllylle tuuppasin kameran niin ekaan kuvaan tietty ilmestyy jotain. Jotkuthan arvelee tuommoisia "henkiolennoiksi". Mutta näihin on usein niin simppeli selitys etten usko tuommoisiin.

Joku saattaa huomata näistä kuvista lievää pärstän puuttumista. Se on siksi että ilmeet kuvissa jotka otin olivat jotakuinkin tätä luokkaa:
Melkein sienissä. Fiksusti otin kuvista pärstät pois ja lisäsin 'hienoimman' tähän. Tänään on hyvä päivä. Ärsyttää myös kuinka noissa kuvissa kaikki metallin värit on 'kultaistuneet' valossa, ärärär.

Vappukin oli. Istuin kotona ja möllötin television edessä kuin peruna. Vittu saatana mun juomisia ei määrää mikään juhlapäivä. Muutenkaan en juhlapäivistä välitä, melkolailla turhia.

Tämmöisen piirsin kuitenkin kaikelta laiskalta:
It's a black widow, if you get me~

Tällä hetkellä olen pysäyttänyt elokuvan katselemisen, koska en oikein osaa keskittyä yhteen asiaan kerralla. Elokuva jota katson on SLC.Punk! joka on julkaistu vuonna 1998, ja joka yrittää kuvata nuorten punkkareiden vaikeuksia ja elämää 80-luvulla.
Olen katsonut suurinpiirtein 1/4 osaa tähän mennessä. Semmoisen kuvan olen saanut että elokuva vähän pilkkaa kyseistä skeneä, tai ottaa vain huumorin kannalta. En ole oikein varma.

Hyvä tosiaan mainostaa elokuvaa kun ei ole sitä vielä itse katsonut. :'D
Derp

6 comments: