Monday, 28 May 2012

D.I.Y

Taas kotona. Takana ihana viikonloppu Porissa. Pelailtua siellä ainakin tuli, GTA:ta, Red Alerttia sekä Heroes of might and magic III:sta. Heroes on lapsuudesta rakas peli ja sitä oli kiva pelata oman kullan kanssa. Vaikka ei me oikein pärjätty sille vastukselle, onhan 3 vastaan 2 aika epäreilua.

Hmm mutta joo, viime viikolla mieleeni muistui vaatekaapin kätköissä oleva vanha farkkutakki. Sellaisenaan sitä en varmasti ikinä olisi tullut käyttämään mutta ajattelin että teenpä siitä thrash-liivin. Leikkelin hihat pois ja mietiskelin että minullapa ei ole enään oikein patchejä jäljellä eikä niinkään ylimääräistä rahaa ostaa lisää.
Jostain sitten tuli idea tehdä kangastusseilla liivin taakse jotain jännää. Ja jännää se oli.
Myöhemmin rupesin miettimään että olisiko pitänyt sittenkin laittaa forever, alone mutta ihan hyvä tämä~ Mietin vielä että lyhentäisinkö tämän liivin.
Tämmösiä kangastusseja käytin, oli tosi halvat, jotain 2 euroa Biltemassa. Saa nähdä kestääkö pesun vaikka paketin takana kyllä sanottiin että pitäisi silityksen jälkeen.

Eräs mielenkiintoinen juttu mitä olen miettinyt on se kuinka ihmiset suhtautuvat rikkinäisiin sukkahousuihin.
Siis mitä? Minä todella pidän siitä miltä ne näyttävät. Ne tuovat myös jotain omaa asukokonaisuuteen jos se muuten on pelkistetty pelkäksi mustaksi hameeksi ja paidaksi. Siltikin näistä on tullut kommenttia niin tutuilta kuin täysin tuntemattomilta vastaantulijoilta. En ole ikinä saanut niin paljon negatiivista kommenttia jostain pukeutumisessani.
Myönnän kyllä ettän ovat ne melko kuluneet. Olen kuluttanut niitä että saisin jossain vaiheessa laitettua toiset kuluneet näiden päälle. Minähän käytän niitä vielä hautajaisissanikin. Näyttävätkö ne muka niin epätavallisita?

Nyt rupesin miettimään kirjoitinko oikeasti noin pitkän ruikutuksen tästä asiasta... Jos vähän lyhennän :'D

No se siitä. Sitten kirpputori ostos jonka nappasin mukaan kolmella eurolla~
Vähän se on löysä tähän tikkuranteeseen mutta olkoon :D Ainakin voin hyväksikäyttää nuo niitit jos ei tälle tule muuten käyttöä, sillä ovat ruuvaamalla kiinni

Mörkö! Bukabukabukabuka!

Veljen kanssa laiteltiin mun koneelle sellainen emulaattorihökötys että saadaan pyöriettyä nuo mun ps1 pelien kokoelma ihan tässä koneessa. Onhan mulla ps1 konekkin mutta... hankala keskittyä kahteen ruutuun.
Näitä on vielä lisää mutten nyt jaksa haalia niitä tähän.
Wooh! Crash Bandicoot 3!

Nyt kun näinkin kesä ja lämmintä niin koko ajan tekisi mieli lähteä jonnekkin matkalle.. Tai edes mennä rannalle. Haluaisi vain olla ulkona. Ei kuitenkaan ole ketään kenen kanssa vain loikoilla ruohikolla, yksin se on vähän ikävystyttävää.

Tällä viikolla olisi myös ylioppilasjuhlat. Pelottaa ja jännittää, en tiedä miksi. Mielimmin olisi tietysti jättänyt järjestämättä mutta on siinä etunsakkin.. Ja näkee sukulaisetkin ekan kerran poikaystävänkin haha! Lauantai iltana ajattelimme mennä Tampereelle juhlistamaan lakkejamme parin luokkatoverin kanssa. Nähdäänpä sitten miten siellä käy. :)

6 comments:

 1. Tosi kolee ranneke!
  Ja upee liivi :DD

  ReplyDelete
 2. Mm, mullekin aina huudeltiin rikkinäisistä sukkahousuista. Mistään muusta ei kellään ole ollu pokkaa sanoa, mutta noi :D huhheijaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mikähän siinä on kun ne niin kiinnostaa kaikkia :'D No samapa tuo toisaalta.

   Delete
 3. mäki testailin emulaattorilla silent hilliä kun sillä hetkellä ei ollu vielä muistikorttia, mut aito peli oli kuitenkin :) mut nyt kun olen small talkin vetäny niin itse asiaan: olikos meillä puhetta että ilmoitan jos worms reloaded tulee tarjoukseen? no nyt se on!!! saa pelata koko viikonlopun ajan ilmaiseksi ja ite peliki on halvalla :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oooooh! Pitää katsoa sen hintaa sitten tässä jossain kohtaa, mutta kökön kökön kökkö kun yo-juhlani viikonloppuna eikä kerkiä koe-pelaamaan missään välissä. :''c Mutta kiitos kauheesti vinkistä! :>

   Delete