Wednesday, 25 April 2012

By the way, Lady

Voivoi kun on taas tylsää tämä elämä. Ainut ilo on ollut poikaystävä jonka luokse olen silloin tällöin saapastellut. Ketään muuta ei tunnu kiinnostavan hevon paskaa.Valitettavasti liika ylimääräinen aika vie helposti huutonettiin tai jollekkin muulle kukkaroa keventävälle saitille.

Onneksi olen vannoutunut second hand kuluttaja, joten rahaa jää vielä esimerkiksi mahdolliselle laivareissulle.
Tämä hameen härpäke maksoi tosi vähän kirpputorilla, kotona kuitenkin huomasin pienen ratkeaman tuossa yläosassa. Ystävyyteni neulan ja langan kanssa tuli tarpeeseen.

Mekko huutonetistä. Kuin tehty omalle sekasikiökropalle.

Backstreetistä nappasin nämä ylipolven sukat. Pitkään olin metsästänyt näitä ja luovuin lopulta sieltä tilaamaan kun ei hintakaan päätä huimannut.

Raitateema jatkuu, "napapaita" jonkä löysin 3 eurolla Kuljun Kartanosta. Aivan ihana päällä, lempivaate tällä hetkellä.

Perus converse-kopiot Ideaparkista. Pitää sitä olla jotain joilla talsia lammikoissa täin kesällä. :D

Valkoinen niittivyö goottikirppikseltä, oli halpa, en voinut vastustaa.

Dimmu Borgir seinälippu, kirpparilta halvalla. Seinät niin tyhjät jotain halusin niille täytettä. Mikäs sen parempaa kuin miehen komeuksia~

Vampyyri sarjakuvaa~ Tuo keskimmäinen minulla on ollut iät ja ajat, päätin sitten lopultakin ostaa nuo loputkin.

Dvd:tä, Rec oli yhdessä aikaisemmassa postauksessaakin mutta otin sen nyt uudelleen koska on parhaimpia zombi elokuvia mitä on tullut katottua.

Red alert 3 kirpparilta. En ollut varma pitäisinkö täsä mutta osoittautui ihan hyväksi ostokseksi.

Silent Hill Shattered memories. Ihanan mahtava lahja poikaystävältä. Mutta pelottavampi kuin pelottava. :D Oikeesti en edes ikinä ole pelännyt kauhupelejä mutta tämä jotenkin.. hyi kamala ei uskalla yksin pelata.

Lopuksi perhonen joka oli asettautunut rappusen kukkaruukkuun. :)

Jonkin aikaa sitten löysin uuden bändin. Saksalainen yhtye joka laulaa englanniksi ja saksaksi. Olin ensikuulemalla ihan myyty.


5 comments:

 1. jee minäki just eilen testasin pitkästä aikaa red alert kolmosta (kun nyt on uusi kone niin pyörii paremmin). en pelannu tosin vielä kuin tutorialeja, mut joskus lähipäivinä vois pelata kunnollakin. ja tuurin kyläkaupasta ostin c&c 4:n eurolla :) harmi ettei tuo ra3:n co-op -pelaaminen taida toimia ps3:n ja pc:n välillä :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. ooh, aika hyvä diili :) Tuurissa tekis mieli itsekkin käydä tässä joskus kesällä. Ja joo eipä harmi kyllä taida toimia. :/ Vaikka olen kyllä tuossa co-opissa sellainen sohlo että tarvii kärsivällisyyttä mun kanssa sitä mennä. :'D

   Delete
 2. kivoja juttuja oot bongannu kirppareilta! :D itsekin tuli huomattua että niiltä löytyy nyt kaikkee jännää, porukka varmaan tehnyt kevätsiivousta vaatekaappeihin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo saattaa muuten olla. Omakin kaappi kaipaisi ylimääräisten rättien poistoa kun pursuaa kovasti liitoksistaan. :'D Mutta voi kyllä! Kirpputorit ovat mahtavia, voi tulla eteen ihan mitä tahansa! :>

   Delete
 3. Moi! annoin sinulle postauksessani liebster blog awardin, käy katsoon miten homma toimii ja laita itsekin award kiertämään! (http://mikkoakinkiinnostaa.blogspot.com/2012/04/liebster-blog-award.html)

  ReplyDelete