Friday, 30 March 2012

Viikossa säästämistä ja välikohtauksia

Viikko sitten oli viimeinen yo-koe. Meni surkeanomaisesti, mutta elämä on. Tämän jälkeen nokkani vei yllätys yllätys, Poriin. Väsymys oli sinä iltana kauheimmista kauhein. Ja väsymys vei heti kun pää kosketti tyynyä. Sunnuntaina palauduin takaisin Orivedelle. Matka kotiin kestää pari tuntia mutta onneksi poikaystävä latasi psp:lleni Final Fantasy 1:en. Sen ja God Of Warin siivin matka hujahti nopeasti.
Koko alkuviikko meni löhöten pleikkarin, psp:n, tietokoneen sekä television kera. Skyrimia tuli paljon hakattua mutta levelit rupee hipomaan jo, 50 että edistyminen on hidasta. Onneksi tekemistä minulla on siinä vielä kiitettävästi.

Keskiviikkona luukkuuni kopsahti ensimmäinen neljästä paketista mitä odotin saapuvaksi. Kaikki ovat huutonetistä ja todellakin sieltä halvasta päästä.
Huutonet 3.50e postikuluineen
Keskiviikkona tuli myös tehtyä amk haut. Hyi kamala. Hain sitten loppujen lopuksi ensimmäisenä vaihtoehtona Tampereelle metsäalalle vaikka minun pistemäärilläni tuo on melko kaukainen unelma :/ There's no harm in trying. Oli minulla sentään valinnoissani yksi koulu johon olisi mahdollista pisteilläni päästä. Joten ei muuta kun toivomaan parasta.

Tostaina päätimme parin kaverin kanssa mennä Tampereelle. Kiertelimme kirpputoreja, kirjakauppoja, anttilan yms. Kuitenkin mukaani tarttui vain halpa elokuva anttilasta. Kaveri suositteli sitä ja hän on ollut yleensä oikeassa näiden suhteen. Ajattelin poikkiksen kanssa katsoa.
Anttila 3.99e
Torsaina saapui myös toinen neljästä huutonet paketista. Tämä pvc toppi olisi ollut tosi mahtava jos rintani olisivat siihen mahtuneet, mutta eihh.. Kyllä mun pitää se hyväksyä että jos xs kokoinen vaate ei yhtään veny niin rintani eivät siihen mahdu. :( Sääli sillä muuten se olisi ollut täydellisen kokoinen. Tästä sai kuitenkin taiteltua helposti mikä-lie-liinan-ali-liivin, joten no money wasted. Fuck yeah.
huutonet 4e postikuluineen
Tämä perjantai on ollut kerrassaan kovin seko päivä. Heti herättyäni huomasin aamulehden nettisivuilla otsikon: "Oriveden yhteiskoululla meneillään kouluammunta". Siis mitä, samassa paikassa jossa kävin koulua, tein yo-kokeita vielä viikko sitten ja minkä vieressä on lukioni?! Son Of A Bitch! Olen seurannut tilannetta koko päivän ja lukemani mukaan kukaan ei loukkaantunut. Vaikka en olekkaan kovin välittänyt kyseisen koulun tilanteestä enään pitkään aikaan, niin kyllä se silti otti sydämmestä. Kerroksessa missä ammunta tapahtui on vanha kotiluokkani. Näin ollen myös näiden luokkien opettajia, jotka ovat elämän varrella tulleet tutuiksi. Ei tämmöstä vaan usko tapahtuvan tämmöisissä pienessä kaupungissa jossa kaikki tuntevat kaikki.

No muttah.. Tänään saapui kaksi viimeistä huutonet pakettia. Tämän topin olisi uskonut vähän joustavan vaikka onkin xs... Mutta taas tuli tenkkapoo rintojen kohdalla ._.' Stana. Mutta onneksi tämäkin päälle menee pienen vetkuttelun jälkeen. Se on muuten sellainen ihanan tiukka, ettei pussita niinkun jotkut s kokoiset vaatteet.
huutonet 3.50e postikuluineen
Viimeisinpänä saapuivat nämä kesäshortsit. Hyvät lötkötystä tai lenkkeily varten sitten kun lämpimät kelit saapuvat.
huutonet 3.00e postikuluineen
Viime viikolla käväisin myös Kangasalan kirpputorilla. Sieltä ei nykyään meinaa löytää oikein mitään mutta silloin tällöin löytyy jotain kivaa. Kuten tämä dvd setti. Koko setti 2e. Me liiikee~

Samalla reissulla bongasin Hong Kongista jännän näköisen Battery tölkin. Vaikka en kyseistä bändiä nykyään juuri fanitakkaan niin joskus se on ollut kovin rakas, jotenka lähti tölkki mukaan. Batterystä en niin välitä mutta kai sen juon joskus paremman puutteessa.

Loppuun voisin tunkea tämän kuvan. Koska näitä kuvia nyt tuppas oleen aikalailla, mitään haittaa tästä yhdestä.

Hyvää viikonloppua kaikille!

5 comments:

 1. Nightwish on itselleni ollut aina yksi suosikki bändeistäni :) Ostin myös tuommoisen batteri tölkin, ensin NW:n keikalta muutama viikko sitten, jossa se maksoi neljä euroa :S (suolainen hinta batterista). Ja nyt myöhemmin vielä kolme lisää hyllyn reunalle :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Huhhuh 4 euroa, onneksi ei ainakaan kaupassa muistaakseni niin paljon maksanut. :o Mutta on se loppujen lopuksi tosi kaunis tölkki. :)

   Delete
 2. Oon jokaisella kauppareissulla tuijottanut tuota batteryn tölkkiä ja miettinyt pitäisiköhän ostaa:) Olen kova Nightwish fani, mutta en ehkä niin kova että pitäisi batteryn kaltaista myrkkyä ruveta kittaamaan saadakseen kivan näköisen tölkin.

  ReplyDelete
 3. Ihania löytöjä oot löytäny kirppareilta ja huuhtonetistä :D
  Ja todella hyvään hintaan! Kirpparit on niin ihania!<3
  Ja kyllä näytät tosi ihanalta,me like :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jooh, näin ikuisella säästökuurilla kun tuppaan oleen niin huutonet ja kirpputorit on parhaita ystäviä<3 Ja voi kiitos :>

   Delete