Monday, 20 February 2012

Some dark in the light

Www. tylsäasu.fuck, ensi kerralla jotain räväkämpää ;3Sanotaan ettei musta huulipuna sovi oikein kellekkään. Sama se sopiiko tuo minullekkaan, minä tykkään silti. Kokeilin myös punasta välillä, mutta olisi varmaan pitänyt laittaa jotai pohjustusta huuliin että olisi ollut punaisempi.

Kuten kuvista varmaan näkeekin hiukset joidenka pitäisi olla mustat ovat pahasti juurikasvuisia ja värinsä menettäneitä, joten olis värjäys edessä. Tykkään mennä usein kampaajalle värjäämään koska silloin kaikki varmasti värjäytyvät. Nämä omavärjäykset ovat monta kertaa menneet perseelleen. Pahimmassa tapauksessa ei edes huomaa mitään eroa :s Itse värjääminen on kuitenkin paljon halvempaa että jos sitä tällä kertaa koittaisi oikein huolella saada värin kaikkialle ja pysymään.

----------------------------------------------------------------------------------------

Hmmm, toissapäivänä sain toisen työhaastattelumahdollisuuden. Katsoo nyt kuitenkin miten tämän ensimmäisen käy.. Mutta kiva tietää että on joitakin mahdollisuuksia saada työtä kesäksi. Rahaa kun nyt tarvitsisin varsinkin kesän jälkeiselle ajalle.

Kuten viime postauksessa kerroin penkkarit oli ja meni. Olisi ollut abiristely ja jatkot vielä tuon jälkeen mutta tässä asiassa oon aikalailla forever alone. Olisin toki voinut mennäkkin mutten saanut näitä parempia kavereita tulemaan. :/ Oishan sinne joukkoon varmasti päässyt jos olisi mennyt yksinkin, mutta ei oikein huvittanut.. Ei ole sillain kontaktia ollut noihin luokkatovereihin, enkä ole mikään sosiaalinen ihminen. En kauhean ujo mutta... jotkut ihmiset on vaan niin ärsyttäviä ettei jaksa. :I Lukiolaiset on muutenkin nii tylsiä että huhhuh. Ei mitenkään pahalla ketään vastaan... En vain itse ole tuntenut olevani lukiolainen missään vaiheessa.

 Ihmisiin tutustuminen on kamalaa, siinä on niin paljon pientä mitä pitäisi ottaa huomioon ettei vaan anna väärää käsitystä. Esimerkiksi jos et istu bussissa uuden tuttavan viereen oletan että hän olettaa etten halua tutustua. Mutta jos istun niin olen kauhea änkyttäjä enkä tiedä mistä puhua. Mistä ihmeestä puhua ihmisen kanssa josta ei tiedä hölkäsen pöläystä. :s

Netissä tutustuminen ei ole niin kamalaa... Mutta hankalaa sekin! Netissä on se hyvä että voi mennä online puhumaan silloin kun huvittaa ja on puhuttavaa. Eikä näin ollen tarvitse masentuneena pää tyhjänä kohdata ihmisiä. Vaikka noh.. enhän minä ole se ainut osapuoli jonka pitäisi jotain tehdä, pitää saada myös vastakaikua että tulee jostain jotain. Mutta se kamaluus, jos usein tuntuu paskalta niin jää helposti offlinettämään moniksi kuukausiksi. Sad? Maybe

PS. Lisäsin jo viime kerralla tuohon sivuun piirtämäni kuuttilapsosen. Enimmäkseen piristämään sivua. Aluksi sen piti kuvastaa itseäni, kyllähän se vähän muttei tarpeeksi, esim hiusten osalta. Pitänee tehdä uusi

3 comments:

 1. minun mielestä musta huulipuna näyttää kivalta! :D Vaikka se ei näytä kauheen luonnolliselta ja saa huulet näyttää kauheen ohuilta, niin silti se on ihanan räväkkä. X) sulle kans käy.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juuh! Ja se on tosi jännä kuinka pelkästään musta huulipuna muuttaa ulkoista vaikutelmaa niin paljon~ Itsellä kun on niin paksut huulet että ehkä se menee näyttämättä liian pahalta. :D

   Delete
 2. Mun mielestä musta huulipuna sopii monellekkin ja olen havainnut sen monikäyttösemmäksi tuotteeksi, kuin aiemmin kuvittelinkaan :)

  ReplyDelete