Friday, 17 February 2012

Hankintoja ja muuta mukavaa

Penkkarit oli eilen, oli järjettömän kivaa, nyt on kuitenkin ihan outo olo. Kun tietää ettei sinne lukioon enään tarvitse mennä muuta kuin jokunen kerta tekemään kokeita. Noh parempi näin. Toisaalta vaikka onkin lukuloma niin silkka tekemättömyys ottaa koville. :s Pari viikkoa voi mennä hyvin tekemättä yhtään mitään mutta sitten pitää kyllä päästä johonkin tai tehdä jotain. Ensi viikolla on onneksi työhaastattelu, joten on hyvä mahdollisuus ettei kesääkin tarvitse vain möllöttää. Sitten onkin kotoa muutto syksyllä, en malta odottaa!

Nooh, tässä kuitenkin vähän 'matriaalia' jotka ovat facebookin goottikirppikseltä bongattu.

Pvc hotpantsit, ovat näyttävät mutta perseestä hitusen isot. Pitänee sitä vähän treenata ;)

Pitsipaita, tosi kivan näköinen päällä
Piiiiitkä verkkotakki, tosi näyttävä
Koristekorsetti, oli pakko saada jo ihan näiden sivukoristusten takia. Sopii kuin valettu :>
Sitten jotain mikä ei ole kirppikseltä...
Metal Gear Solid - HD collection, ostimme veljen kanssa puoliksi koska olemme molemmat pelisarjan kovia faneja. Kivana yllätyksenä löysin tästä paketista myös joitakin vanhoja metal gear pelejä. Kovin on retroa, mutta silti peli perusmekaniikka enemmän kuin hyvin tunnistettavissa.

Tuota peace walkeria olemme innostuneet pelaaman poikaystävän kanssa psp:llä. Peli on parhaimmillaan juuri silloin kun sitä pelaa jonkun muun kanssa läpi. Itse kyllä rupean huutamaan ja riehumaan ilkeästi kun koitan pelata mitä tahansa jonkun kanssa... Minkäs sille voi jos eläytyy.
----
Nyt kun on lomaakin näin niin on aikaa bloggailla, eli tulee juttua vähän useammin. Pari ideaa onkin jo varastossa. Siihen asti hyviä tulevia kevätpäiviä!

1 comment:

  1. Ah, nuo hotpantsit näyttää syötävän hyvältä! Olen itsekin kaipaillut tuollaisia jo vaikka kuinka kauan mutta aina nopeat syövät hitaat tällaisilla goottikirppiksillä. Uutta tilaisuutta odotellen ;)

    ReplyDelete